Tyresö 2017

Vi fick komma tillbaka! Woop-Di-Dooodidlidaaa! 😀
Tyresö är så grymt vackert och man kan ju aldrig vara säker på att våra smutsiga fötter får släppas in vart som helst! Men även detta år traskade vi bara rätt in, slängde upp våra tält och var igång utan att någon stoppade oss. Tvärtom verkade de ganska glada att se oss. Märkligt… Undrar om vi har fått något konstigt rykte om oss. Folk skrattar ju åt oss! Helt sjukt! Vi är ju tungsinta ordsmeder med gravallvarligt framtvingad poesi och dödsriktiga nutidsåskådningar. Jaja, ok, vi kanske blandar in dem i ett lite mer lättsmält skal i våra shower, men tro det eller ej, det är svår konst ni ser. Sådan som får folk att bära polokragar och sucka förstående åt färgfläckar på tapetbitar och viska ”Mon dieu!” i varandras ögon.

Nåväl! Vi kom fram dagen innan allt började och var därför extremt pigga och alerta när väl dagen grydde och vi fick dra igång! Tyresö är grymt redan folktomt, men när alla besökarna kom… vilken publik ni är! Wow! Med oss hade vi också vår fantastiska Ann! En pigg och övernaturligt glad tjej som fick underhålla alla barnen med gycklarskola! Tur det. Låt oss säga att Pest, Kolera och Tyfus är mycket, men i just dessa roller är vi kanske inte helt,, eh, pedagogikintresserade… Tadaaa! Ann kommer in i spelet! Woop woop! Grym är hon!

Skojigt nog hade vi premiär för två nya stora pryttlimojer i vår show som vi fick testa på den intet ont anande publiken. De skrattade åt oss, (vilket är en bra grej! *Pests anmärkning) och efteråt överöstes vi av så goda ord och kramar att Toby fick smyga iväg med en tår i ögat och snyta sig. ( Jag hade fått en tå I ögat, PUCKO!*Tobys anmärkning”) Ja, han är lite känslig den där Toby.

Tyresö är som ni förstår en av våra favoritmarknader! Och hit kommer vi gärna igen!
Säkra mössorna!
Gycklargruppen Pest & Kolera

http://goransundgren.blogspot.se/2017/05/?m=0
Den grymma publiken i Tyresö!