Torpa Stenhus 2017

Det är härligt att återigen vara tillbaka vid Torpa Stenhus, och härligt att återse miljön och marknadsfolket. Minst lika härligt är det att de är glada åt att se att vi återtar vår gamla plats på vad vi med bestämdhet kallar Gycklarplan. eller Gycklardungen. eller Gycklarplatsen. Vi har inte riktigt bestämt oss…

Och det är inte bara vi som med stor glädje är tillbaka. Det är en fantastisk uppslutning från besökarna, många av dem är säkert nya ansikten, men många är också av den sort som jag med kärlek kallar för återfallsförbrytare: de som sett oss på samma plats förra året och nu är tillbaka igen!

Det finns alltid något speciellt hos alla publiker som man möter, och publiken i Torpa är inget undantag. Den fantastiska energi som möter en varje år är inget annat än fantastisk! Våra shower flyter på i ett underbart strålande solsken, så det är tacksamt att vi känner till ett fint ställe att svalka sig i vattnet. Mellan showerna ligger vi mest som slagna hjältar i skuggan och vilar oss i form. Detta till trots att vi är klädda i linnekläder, jag avundas inte slagskämparna och deras vadderade skydd det minsta! Å andra sidan slipper hacka sallad i 140km/h, så det kanske jämnar ut sig..

Tack Torpa för en lyckad marknad även detta år! Vi ses igen!

//A