Glimmingehus 2016

Man skulle ha varit född med gälar! För i Glimmingehus 2016 var det vatten som var temat. Och det var inte något litet mysigt sommarregn där älskande par spankulerade och fnittrande i det varma fuktiga myspysregnet där solens strålar vackert skar genom dropparna. Nej, Det här var regnovädrens svar på en tysk neandertalsdödande hårdrocksjoddelkonsert med en extra laddning snedställt plutonium. Och riddarna från Silfverfalken imponerade enormt på oss! Fast Toby hävdar bestämt till denna dag att han såg dem montera livbojar baktill på sina hästar.

Glimmingehus är en utmanning när det kommer till att höras för oss i vanliga fall, då publiken till hälften sitter på andra sidan vallgraven. Men i år kunde man nog ha kunnat simma över i luften om man så hade velat, och ljudet från regnet var öronbedövande.
Trots allt detta så fick vi ihop en show tillsammans med dessa fantastiska riddare, och även då några i publiken inte kände för att skaffa sig Baddarens utmärkelse just denna dag, så var de otroligt trogna showen och stannade kvar i ovädret med glada miner!

Grym dag! Blött men minnesvärt, och vi hoppas att vi skall få koma tillbaka även nästa år!

Läs mer om Silfverfalkens riddare här!
Mer om Glimmingehus här!