Lionga Ting 2016

Den Tokiga Trion har åter blivit reducerad, denna gång till en Dåraktig Duo bestående av Anton och pToby. Glada i hågen rullar vi in i Linköping och hittar så småningom (efter enbart en rejäl stunds virrande) fram till marknadsområdet.

Med enbart mildare strapatser lyckas vi resa tält på två tappra gycklare som stärkta av denna framgång bäddar i roddtältet och struntar i att sätta upp sina separata boningstält.

Följande dag är det dags för en helt ny föreställning, den är så ny att vi inte ens sett den själva! Nya dumheter blandas med gamla klassiker, tidigare skämt glöms helt bort och nya testas med viss framgång. Trolleri och fakirtrick löser av jonglering och vighetsakrobatik. Och så slangbellan, som pToby för en gångs skull stod på hånskratts-sidan av!

På schemat för dagen står även lekar, vilka vi har den stora äran att hålla! Det är dags att sparka Rövkrok, Dra hank, Lugga björn och Dra skinnet. Vilket är klart mer gemytligt än det låter!

Mot kvällen var det dags för gästabudet, vilket är lika spännande varje gång! Det är experimentell arkeologi när den är som bäst, det är dags för grisen att grävas upp ur kokgropen! De ödmjuka arrangörerna förvarnar om att det trots allt är ett experiment och att resultatet är opålitligt, men nog är det lika gott som förra gången!

Söndagen fylls även den med shower och lekar, och det är två trötta gycklare som efter marknadsstängning bryter läger och tackar för sig! Lionga Ting, vi syns igen!